Agjencia Zhurnal.mk.

Dalja në zgjedhje, 43 për qind

Në zgjedhjet lokale të 17 tetorit kanë votuar 43 për qind të qytetarëve me të drejtë vote.

 

Sipas të dhënave të publikuara në ueb-faqen e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, nga 96 për qind e të dhënave të përpunuara, del se 42.85 për qind e qytetarëve kanë ushtruar të drejtën e tyre të votës.

KQZ-ha thotë se mbi 776 mijë qytetarë votuan për të zgjedhur kryetarët e rinj dhe asambletë komunale në 38 komunat e Kosovës.

Related posts

Në Ditën e Forcës, qytetarët shprehen krenar me Ushtrinë e Kosovës

D V

Sot nis numërimi i votave të diasporës

D V

Miratohet koncept-dokumenti për krijimin e një mekanizmi për dokumentimin e krimeve të kryera gjatë luftës në Kosovë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More