Agjencia Zhurnal.mk.

Çfarë kuptimi kanë ëndrrat se jeni kthyer me ish-in tuaj

Nëse keni një ish-partner, ka shumë të ngjarë që ata të jenë shfaqur në ëndrrat tuaja të paftuar në një moment apo në një tjetër.

 

Ndonjëherë ëndrrat për një ish mund të jenë nostalgjike, por herë të tjera ato mund të vijnë kaq të pa dëshiruara saqë zgjoheni me një stuhi dhimbjesh dhe konfuzioni të padëshiruar. Kur jemi në një lidhje me dikë, ne afrohemi me të – kështu që ka kuptim që këta njerëz do të kishin ende një vend të rëndësishëm në mendjen tonë pas ndarjes.

Por çfarë do të thotë me të vërtetë nëse ëndërroni të riktheheni së bashku me një ish?

Papritmas të jesh përsëri në një marrëdhënie me një dashuri të vjetër në botën e ëndrrave mund të sjellë ndjenja të komplikuara, por të kesh një ëndërr se je rikthyer së bashku me ish-in tuaj nuk do të thotë domosdoshmërisht se duhet të mendoni të riktheni diçka me ta. Në fakt, të ëndërrosh ish-in tënd ka shumë të ngjarë të jetë vetëm një manifestim i mendjes që përpiqet të zgjidhë kujtimet dhe ndjenjat rreth këtyre përvojave intime të së kaluarës.

“Edhe në ndarjet më paqësore, mund të ketë ndjenja të fajit, turpit, refuzimit dhe braktisjes për ndjenjën tuaj të vetëvlerësimit”, tha ekspertja e ëndrrave Kelly Sullivan. “Ëndrrat tuaja mund t’ju ndihmojnë të ktheni të gjithë magjinë, pasionin, pafajësinë dhe besimin në marrëdhënie, pa patur kurrë nevojë ta shihni atë person”.

Më poshtë ua sjellim disa nga shpjegimet më të zakonshme të asaj që do të thotë kur ëndërroni të riktheheni së bashku me një ish, sipas ekspertëve:

Ende keni ndjenja për ish-in tuaj

Arsyeja më e qartë për të ëndërruar për një ish është ndjenja e mbetur për ta, dhe kjo mund të jetë veçanërisht e vërtetë nëse ndarja është akoma e freskët. “Nëse ëndërroni të riktheheni së bashku me një ish të fundit dhe ju merr malli për atë person, është një tregues i mirë që nuk keni qenë në gjendje të lëvizni përpara”, thotë analisti i ëndrrave Lauri Quinn Loewenberg. “Kujtojini vetes që marrëdhënia përfundoi për një arsye”.

Ju jeni ende duke u munduar ta pranoni ndarjen

Të ëndërrosh për një ish mund të tregojë se ti ende ke ndjenja për ta, por nuk është kështu për të gjithë. Kjo thjesht mund të nënkuptoj që ju jeni ende duke proceduar ndarjen. “Ëndrra për t’u rikthyer së bashku me një ish-të dashur nuk do të thotë domosdoshmërish se jeni ende duke mbajtur një pishtar për atë person ose që do të ktheheni ndonjëherë në një marrëdhënie me ta”, thotë Walden. “Më shpesh, këto ëndrra tregojnë marrëdhënie të papërfunduar”.

Ka flamuj të kuq në një marrëdhënie aktuale

Të ëndërrosh për një ish që të trajtoi keq ose të kthehesh në një marrëdhënie toksike mund të jetë nënndërgjegjja jote që të tërheq në disa flamuj të kuq në një situatë aktuale. “Nëse ëndërroni të ktheheni me një ish të tmerrshëm ose abuziv, kjo mund të pasqyrojë një shqetësim themelor se po bini përsëri në një model jo të shëndetshëm me dikë tjetër”, thotë Loewenberg. Nëse keni një ëndërr si kjo, kaloni ca kohë duke analizuar se çfarë po ndodh në marrëdhëniet tuaja – dhe mos harroni të merrni parasysh edhe marrëdhënien tuaj me veten.

Mund të simbolizojë diçka që nuk lidhet me marrëdhëniet

Ndonjëherë lidhjet midis një ëndrre me ish-in tuaj dhe rrethanat tuaja të tanishme të jetës do të jenë më pak të drejtpërdrejta se çdo mundësi e mësipërme – që do të thotë se do të duhet të gërmoni pak më thellë për të gjetur kuptimin e vërtetë. “Nëse ëndërroni të ktheheni me një ish nga shumë kohë më parë, por nuk keni dëshirë të jeni përsëri me atë person, pyesni veten se çfarë ju kujtoi atë ish ose atë marrëdhënie”, thotë Loewenberg.

Related posts

Emiratet e Bashkuara Arabe po e krijojnë shiun për të ‘luftuar’ me temperaturat 50 gradë Celsius

D V

Njerëzit po përpiqen të gjejnë një mace mes këtij grumbulli lodrash – A e shihni atë?

D V

Vendoseni këtë pranë dyerve dhe të gjitha dritareve: Çimkat nuk do t’i afrohen shtëpisë suaj!

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More