Agjencia Zhurnal.mk.

Bursa për vajza dhe gra nga kategori të cenueshme për përmirësimin e aftësive digjitale

Shkup, 3 dhjetor – Të gjitha gratë dhe vajzat e interesuara nga kategoritë e cenueshme të cilët duan t’i shpërblejnë aftësitë e tyre digjitale përmes programit të subvencionuar për marketing digjital mund të paraqiten në thirrjen që e ka hapur Seavus Qendra edukative dhe zhvillimore në bashkëpunim me IMACT Foundation.

 

Programi fillimisht dedikohet për vajzat dhe gratë e pa puna deri në 29 vjet, ndërsa përparësi do të kenë aplikacionet të cilat do të jenë nga brendësia e vendit.

Të interesuarat, aplikacionin mund ta dërgojnë në linkun në vijim, pas çka do të kontaktohen nga ana e QEZHB.

Thirrja do të jetë e hapur më së voni deri më 13 dhjetor të vitit 2021, ndërsa informacione shtesë mund të marrin në slavica.miloshevikj@seavus.com ose në numrin e telefonit 075 334 547.

Related posts

Janë nënshkruar anekse të Marrëveshjes me USAID për rritje të grant komponentës në 3,5 milionë dollarë

D V

Është ulur indikatori i besimit në industrinë përpunuese

Z H

Luksemburgu në krye, kjo është lista e vendeve me rritjen më të lartë vjetore të çmimit të karburanteve në Evropë

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More