Agjencia Zhurnal.mk.

Bujar Osmani shpalos emërimet e reja në BDI

Tetovë, 29 tetor – Zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani në një deklaratë për media tregoi emërimet e reja të drejtuesve të sekretariateve të partisë.

 

Për shef kabineti është riemëruar Artan Grubi

Sekretariati i Mbrojtjes –Ilmi Selami
Sekretariati për Siguri-Zemri Qamili
Sekretariati i Punëve të Jashtme-Arta Bilali
Sekretariati i Sistemit Politik-Ali Musliu
Sekretariati i Ekonomisë dhe Financave-Avni Saliu
Sekretariati i Shëndetësisë-Haris Karaxhenemi
Sekretariati i drejtësisë-Valdet Xhaferi
Sekretariati i transportit dhe Lidhjeve-Nebi Rexhepi
Sekretariati i Bujqësisë,pylltarisë dhe zhvillimit rural-Besir Jashari
Sekretariati i Shoqërisë informatike dhe Administratë-Avni Rustemi
Sekretariati i punës dhe politikës sociale-Armend Asllani
Sekretariati i Arsimit dhe Shkencës-Teuta Arifi
Sekretariati i Vetëqeverisjes Lokale-Nevzat Bejta
Sekretariati i kulturës Valmir Aziri

Related posts

Editorial/ Çfarë fshihet pas kanosjeve të fundit të sigurisë në Maqedoni, qytetarët nuk ndjehen të sigurtë!

N E

Sela: Nuk jemi për bllokimin e Kuvendit

Xh M

Boçvarski: Zonat dhe hapësirat e mbrojtura në shtet janë jashtë ligjit për ndërtimet të paligjshme

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More