Agjencia Zhurnal.mk.

Bozhinovska: GJEDNJ vendosi se më janë shkelur të drejtat gjatë procedurës për përcaktimin e paraburgimit për rastin “27 Prilli”

Kumanovë, 20 maj – Gjykata evropiane për të drejtat e njeriut në Strasburg mori vendim që Elena Docevska-Bozhinovskës, këshilltare e VMRO-DPMNE-së në Komunën e Kumanovës, i janë shkelur të drejtat gjatë procedurës për përcaktimin e paraburgimit lidhur me hyrjen në Kuvend më 27 prill të vitit 2017.

Docevska-Bozhinovska në rrjetet sociale publikoi se në “aktvendimin janë përmendur shumë shkelje gjatë tërë procedurës” për ngjarjen më 27 prill të vitit 2017. Ajo në atë periudhë ka qenë e punësuar në Kabinetin e kryetarit të atëhershem të Kuvendit.

Në Gjykatën në Strasburg, Docevska-Bozhinovska ankohej se gjykata dhe prokuria i kanë “zvarritur ankesat e saj për paraburgimin”.

Kumanovarja Docevska-Bozhinovska ishte një prej 33 të akuzuarve për ngjarjet në Kuvend më 27 prill. 

Related posts

Ambasadorja ukrainase në Shkup: Agresioni rus në Ukrainë, sulm ndaj gjithë botës demokratike

Xh M

Mjekët kërkojnë rritje pagash e pacientët shërbime

Xh M

Dallimet në paga, rritet numri i punëtorëve me pagë minimale, Sektori IT kryeson me pagë më të lartë

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy