Agjencia Zhurnal.mk.

Boki 13 është çuar në burgun e Idrizovës

Shkup, 22 korrik – Drejtori i burgut të Idrizovës, Jovica Stojanoviq tha se Bojan Jovanovski është dërguar në burg për të vuar dënimin prej nëntë viteve.

 

Jovanovski do të jetë për 30 ditë në Repartin e pranimit në burg bashkë me dy të burgosur të tjerë.

Ai në burg vjen nga paraburgimi shtëpiak menjëherë pasi që Gjykata e Apelit e vërtetoi vendimin gjyqësor ku Jovanovski dënohet me nëntë vite burg për rastin “Haraçi” për larje parash dhe pranim të dhuratave për ndikim të kundërligjshëm.

Edhe e akuzuarja e dytë, Katica Janeva duhet të dërgohet në burg, ndërsa avoaktët e saj, kërkojnë që ajo të mbetet në paraburgim shtëpiak për shkak të gjendjes shëndetësore të saj.

Related posts

Shqipja, e papërfillshme në faqen elektronike të Gjykatës Kushtetuese të Maqedonisë

D V

Prioritetet qeveritare do të mbeten të njejtat edhe pas kyçjes së Alternativës

Z H

Despotovski: Deri në fundvit, vlera e investimeve do të tejkalojë 300 milion euro

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More