Agjencia Zhurnal.mk.

Blerta Jonuzi u zgjodh kryetare e FRASH-Çair

Shkup, 16 dhjetor – Blerta Jonuzi u zgjodh kryetare e Forumit Rinor të Aleancës për Shqiptarët (FRASH) – dega në Çair.

“Aleanca për Shqiptarët mbetet shpresa e vetme për të ardhmen dhe FRASH, struktura e vetme që rritet dhe gjithnjë e më shumë i besojnë të rinjtë.

Sonte me një prezencë masovike, mbajti punimet Kuvendi i FRASH – Çair ku kuvendarët zgjodhën për kryetare Blerta Jonuzi, e diplomuar në drejtimin banka dhe financa, aktualisht ndjek studimet për master në drejtimin marrëdhënie ekonomike ndërkombëtare. Pas kuvendit të sotëm, FRASH vazhdon me anëtarësimet e reja dhe zgjerimin e strukturave në të gjitha nivelet.

Rinia është vetë ndryshimi, FRASH është shpresë”, thuhet në njoftimin e ASH-së.

Related posts

Bujar Osmani akuza të drejtpërdrejta Albin Kurtit për ndërhyrje në shtetin fqinj

D V

Maqedonia e Veriut pjesë e instrumentit të ri të BE-së për përforcimin e mbrojtjes civile në Evropë

D V

Është vjetëruar rasti “Tenderët” i ish PSP-së

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy