Agjencia Zhurnal.mk.

Blerim Bexheti: Qytetarët e Komunës së Sarajit dijnë më së miri se si e duan komunën tonë edhe në 4 vite qeverisje

Shkup, 17 tetor – Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim në komunën e Sarajit Blerim Bexheti ka shfrytëzuar të drejtën për votim dhe më këtë rast ka deklaruar:

 

Të nderuar banorë të komunës së Sarajit, Unë votova, dil Voto edhe ti!Qytetarët e Komunës së Sarajit dijnë më së miri se si e duan komunën tonë edhe në 4 vite qeverisje.Jam thellë i bindur se sovrani, sikurse gjithmon në komunën tonë është rradhit drejt atyre që i qëndrojn pas atyre që i prijnë proceseve për një komunë edhe më të mirë, duke dhënë maksimumin e mundësive që të jemi në shërbim të tyre.

Related posts

Korrupsioni në Maqedoni ngelet shqetësues, por në Ballkanin Perëndimor nuk jemi dhe keq

N E

Afrim Gashi në pragë të zgjedhjeve takohet me përfaqësuesit e OSBE – ODIHR në Shkup

Redaksia

Në Kuvend tryezë e rrumbullakët për njohje juridike të gjinisë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More