Agjencia Zhurnal.mk.

Biden e nënshkroi Ligjin për siguri të armëve

Presidenti i SHBA-së, Xho Bajden sot ka nënshkruar Ligjin për siguri të armëve.

“Kjo është një ditë monumentale. Me ndihmën e Zotit kjo do të shpëtojë shumë jetë”, tha Bajdeni pas nënshkrimit të Ligjit i cili më parë u mbështet nga demokratët dhe republikanët.

Me nënshkrimin e Ligjit për sigurinë e armëve, fillon reforma e parë e tregtisë me armë në nivel federal në 30 vitet e fundit.

Ditë më parë Gjykata e Lartë e SHBA-së zgjeroi të drejtat për posedim dhe mbajtje të armës.

Related posts

Kryeministri malajzian vlerëson bashkëpunimin me vendin e madh aziatik

Xh M

Vdekja e Alexei Navalny, organizata: Zyrtarët e burgut rus i lidhën duar e këmbë dhe e torturuan

Xh M

Guterres: Këshilli i Sigurimit ka dështuar t’i përgjigjet konfliktit në Gaza

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy