Agjencia Zhurnal.mk.

Bëni ushtrime për ta shmangur sulmin në tru

Çiklizmi apo vrapimi në moshë të mesme, mund t’i mbrojnë njerëzit nga goditja në tru.

Në fakt, sipas një studimi, ushtrimet e rregullta fizike në moshën 40-vjeçare mund t’ju bëjnë të keni enë të gjakut në tru të një 16-vjeçari edhe nëse jeni 70 vjeç.

Të gjeturat e studimit sugjerojnë që ushtrimet aerobike e përmirësojnë qarkullimin e gjakut në tru dhe ju mbrojnë nga goditjet në tru në moshë të shtyrë.

Related posts

Gjërat e kota që dëmtojnë produktivitetin në punë

Xh M

CEO i një kompanie duhet të jetë aktiv në mediet sociale, tri arsyet kryesore

Xh M

6 gjëra që nuk duhet t’i mbani kurrë në portofol

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More