Agjencia Zhurnal.mk.

Bashkia vendos taksë shtesë për tregtarët e Lezhës

Prej 1 janarit te ketij viti tregtaret ne tregun industrial te Lezhes do te paguajne nje tarife te shtuar prej 150 lekësh me shume per meter katror te siperfaqes qe disponojne.

Per ta kjo rritje krijon te tjera veshtersi ne nje kohe kur fuqia blerese, sipas tyre, eshte ulur.

Tregtaret thone se nuk kane patur asnje sqarim nga ana e autroiteteve dhe se rrezikojnë dhe mbylljen.

Por për instancat vendore kjo tarifë shtesë ka ardhur per shkak se tregu eshte amortizuar dhe të ardhurat që do të mblidhen nga kjo taksë do të përdoren për permirëesimin e kushteve.

Related posts

Miratohet marrëveshja me Italinë për refugjatët dhe projekt-ligji për Zonat e Mbrojtura

Xh M

Pas arrestit shtëpiak, Berisha ‘ndëshkohet’ edhe nga Kuvendi: Nuk i paguhen…

Xh M

Protestat japin efekt, jo investimeve të huaja në Bundesligë

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy