Agjencia Zhurnal.mk.

Bashkëpunim mes OEK dhe IZHET për panair të përgjithshëm mbarëkombëtar dhe prodhimeve bujqësore PRISHTINA 2021

Prishtinë, 14 korrik – Në Prishtinë u nënshkrua marrëveshja ,ndërmjet Odës ekonomike të R.Kosovës dhe Institutit për zhvillim ekonomik të Tetovës.Për bashkorganizimin e panairit të përgjithshëm mbarkombëtar, dhe të prodhimeve bujqsore PRISHTINA 2021.

 

Piksynimi i përbashkët është,përkrahja dhe zhvillimi i komuniteteve të bizneseve,krijimi i një ambienti të volitshëm ekonomik.Kushtet për tu aritë kembim tregtar janë në favor pë dy vendet,ngase afërsia gjeografike nuk kërkon shpenzime transporti,po ashtu edhe komunikimi i lehtë.

Po ashtu edhe barierat doganore janë me lehtësime,qarkullim i mallrave me origjinën e RMV-së,janë pa doganë.

Kompanitë e RMV do të kenë në shtande ,dhe reklamimim të përbashkët.

Paraqitje për panair bëhet te Instituti për zhvillim ekonomik-Tetovë

Related posts

BERZH: Shqipërisë po i largohen profesionistët e teknologjisë

D V

Gemak Trade shënon 30 vjet nga ekzistimi i saj

Z H

Gazprom fillon t’i mbush deponitë për gaz në Evropë

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More