Agjencia Zhurnal.mk.

Austrian Palace,një ndër vendet më special dhe më të frekuentuar në Çarshinë e Shkupit

Tashmë shumica,ata që e frekuentojnë Shkupin shpesh nga vende te ndryshme e njohin vendin e quajtue ‘Austrian Palace’,në zemrën e Çarshisë së Shkupit.
Met vërtet një vend jashtzakonisht i bukur dhe me një pronarë të jashtzakonshëm i cili quhet Muhamed Lamallari i njohur me emrin ‘Mujo’,
Muja përveç se është një biznesmen jashtzakonisht i suksesshëm,ai poashtu është dhe një njeri me vlera të larta nga ana njerëzore,pavarësisht agjendës së tij të stërngarkuar ai asnjëher nuk harron miqët,shokët dhe njerëzit në përgjithësi.
Një humanist i shquar,një familjar i mirë dhe mbi të gjitha i formuar me një kulturë të jashtzakonshme dhe modest gjithmonë.
Njerëzit e tillë si Muja jo vetëm Shkupit apo Maçedonis së Veriut,por i duhen gjithë trevave Shqiptare.

Related posts

Receta për humus me ujë: Lyerje e shijshme për mëngjes

D V

Delikatesë tradicionale me një maskë të re: Bëni sutliash me shtimin e çokollatës së bardhë

D V

Receta origjinale e gjysheve tona për gurabijet: E lirë, e shpejtë dhe e lehtë

D V