Agjencia Zhurnal.mk.

Asnjë pacient me COVID-19 nuk është i shtrirë në QKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës njofton se bazuar në raportimet klinikave të Qendrës Klinike Universitare, asnjë pacient me COVID-19 pozitiv nuk është duke u trajtuar në QKUK, ndërkaq në spitalet e përgjithshme ka katër pacientë të konfirmuar me COVID-19.

Sipas SHSKUK-së, në QKUK po trajtohen 29 pacientë post COVID-19, kurse në spitalet e përgjithshme janë 6 pacientë.

Prej numrit të përgjithshëm të pacientëve, 9 pacientë janë me oksgjeno-terapi, kurse në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

– Klinika Infektive, 4 pacientë me post COVID-19

– Klinika e Pulmologjisë, 23 pacientë me post COVID-19

– Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, nuk ka pacient

– Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

– Spitali i Prizrenit, 1 pacient

– Spitali i Pejës, 2 pacientë

– Spitali i Ferizajt, 2 pacientë 

Asnjë pacient me Covid-19 pozitivë nuk është i shtrirë në QKUKBazuar në raportimet e datës 13 dhjetor 2021 nga…

Posted by Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës on Sunday, December 12, 2021

Related posts

BQK: Sektori bankar është i sigurt, nuk ka nevojë për panik

Xh M

Rizvanolli: Qytetarët ta kursejnë energjinë elektrike për ngrohje, çmimet janë pesëfishuar

D V

Ministrja Rizvanolli: Presim nga Shqipëria për të na ndihmuar me energji elektrike

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More