Agjencia Zhurnal.mk.

ASH sot në Jabollçishtë, mbështetje për listën e perbashkët të shqiptarëve

Shkup, 11 tetor – Sot në Jabollçishtë në mbështetje të kandidatit dhe listës së përbashkët të shqiptarëve për Komunën e Çashkës!
Thirrje deri te gjithë ata që ende nuk janë bashkuar rreth kësaj vatre që të kthehen aty ku i thërrasin vëllezërit e gjakut! Një ftesë enkas për banorët e Jabollçishtit të epërm e të poshtër si dhe fshatit Vranovc i epërm!

 

Related posts

Kandidati për kryetar të Komunës së Strugës, Istrefi takohet me përfaqësues të OSBE/ODIHR

D V

Murseli vizitoi Bibliotekën e Qytetit të Tetovës

D V

Zaev: Investitorët i dërgojmë në çdo qytet dhe në çdo vend të populluar

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More