Agjencia Zhurnal.mk.

ASH dhe Alternativa e mbështesin Dimitrievskin në Kumanovë

Kumanovë, 27 tetor – Shefat e shtabeve zgjedhore të iniciativës civile “Për Kumanovën tonë” dhe koalicioni “Aleanca për Shqiptarët” dhe “Alternativa” nënshkruan memorandum për bashkëpunim. Ata u bënë thirrje kumanovarëve më 31 tetor, të dielën, ta mbështesin kandidatin e pavarur për kryetar të komunës së Kumanovës, Maksim Dimitrievski, i cili u falënderuar për mbështetjen e koalicionit.

 

“Ky është fillimi i një bashkëpunimi të frytshëm politik ndërmjet lëvizjes civile “Për Kumanovën tonë” dhe Aleancës së Shqiptarëve dhe Alternativës. Kërkojmë mbështetjen e të gjithë qytetarëve të Kumanovës, pavarësisht nga përkatësia e tyre politike. Besojmë dhe jemi të bindur se në raundin e dytë do të fitojmë një fitore edhe më të madhe. Është një koncept dhe subjekt politik që dëshiron të veprojë ekskluzivisht nga dhe për qytetarët në të ardhmen. Nuk do të udhëhiqemi ekskluzivisht nga përqindja, por nga parimi i promovimit të mundësive dhe të drejtave të të gjithë qytetarëve. Kumanova ka hapësirë ​​për punë në të gjitha fushat. Është më se e qartë se qytetit i mungojnë shumë projekte”, theksoi Dimitrievski.

Paralajmëroi se nëse do të fitojë, në mandatin e ardhshëm do të tentojë të zgjidhë sa më shumë problem të cilat i prekin qytetarët, duke mos bërë me këtë rast dallim për përcaktimin e tyre etnik, feta rose çfarë do tjetër.

Kryetari I degës së Aleancës për Shqiptarët, Huzair Mustafi dhe kundrërkandidati nga rrethi I parë Bekim Saliu thane se së bashku do t’I realizojnë projektet e paraparë nga program për jetë më të mire të qytetarëve.

Related posts

Pendarovski: Themelet e shtetit janë antifashiste, para nesh është një detyrë që t’i ruajmë lirinë dhe vlerat demokratike

D V

Çfarë moti na pret sot?

Z.H

Vijon votimi në Kumanovë, Likovë dhe Nagoriçan të Vjetër

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More