Agjencia Zhurnal.mk.

Arrestohet një person për kërcënimet me bomba në shkollat e mesme të Shkupit

Shkup, 2 Nëntor – Policia sot e arrestoi N.N. nga Shkupi për shkak të ekzistimit të dyshimit për lidhje me kërcënimet për bombat e vendosura në shkollat e mesme në Shkup.

 

Siç informoi MPB, në koordinim me prokurorinë kompetente janë duke u ndërmarrë masa për zbardhjen e rastit.

Ministria e Punëve të Brendshme e informoi opinionin edhe se përfunduan kontrollet antiterroriste lidhur me denoncimet e sotme se nëntë shkolla në territorin e Shkupit në adresat elektronike kanë marrë mesazhe kërcënuese për bombë të vendosur dhe është përcaktuar se bëhet fjalë për alarme të rrejshme.

Fillimisht rreth orës 14:30 në SPB Shkup kishte ardhur denoncim prej gjashtë shkollave, ndërsa më pas rreth orës 15 edhe prej dy shkollave dhe më pas edhe nga një shkollë në Shkup.

“Menjëherë pas denoncimeve të marra, nga nëpunësit policorë janë ndërmarrë masa për evakuimin e sigurt të të gjitha nëntë shkollave ndërsa më pas janë kryer edhe kontrolle detajuese nga ekipet për kontrolle antiterroriste dhe është përcaktuar se bëhet fjalë për denoncime të rrejshme”, thuhet në kumtesë.

Related posts

Spasovski: Besimi i qytetarëve ndaj policisë po rritet

Z.H

Ndërhyrja e DEA-s në Maqedoni vjen nga mosbesimi i shtetit për drejtësi dhe rritjen e kriminalitetit në vend!

R Zh

Temperaturat e larta, qytetarët: Nuk mund t’i ndalim punët

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More