Agjencia Zhurnal.mk.

Arifi: Ka mbaruar asfaltimi i fazës së parë të rrugës G.Dellçev në pjesën e sipërme të qytetit

Tetovë, 23 tetor – Ka mbaruar asfaltimi i fazës së parë të rrugës G.Dellçev në pjesën e sipërme të qytetit

 

Ky projekt finansohet nga granti i Bankës Botërore nëpërmjet Ministrisë për transport dhe lidhje.

Rruga është në gjatësi prej 700m dhe gjërësi 5.5m. Me përfundimin e projektit parashifet ndriçim i ri rrugor, kanalizim atmosferik si dhe rregullim hortikulturor përgjatë shtigjeve për këmbësorë!

Related posts

Azeski dhe Osmani në takim për bashkëpunim rajonal dhe mundësi për thellimin e tij

Z H

Alternativa i përgjigjet ASH-së: Është konsumuar marrëveshja jonë për bashkëpunim

D V

Kojiq: “Delta” nuk humb shijen dhe aromën

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More