Agjencia Zhurnal.mk.

Arifi: Bëhet rikonstruimi i rrugës së Strugës në lagjen Gam-Gam (VIDEO)

Shkup, 3 korrik – Kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi në facebook profili e saj bëri të ditur se me kërkesë dhe peticion të banorëve të lagjes së Strugës, bëmë bekatonizimin e rrugës lagjen Gam-Gam, edhe pse e njëjta ishte paraprë të asfaltohet.

“Në këtë rrugë në gjatësi 205 metra, zevendësuam rrjetin e ujësjellësit, vendosëm instalime nëntokësore për rrymë dhe rrjetin e telekomunikacionit, si dhe ndriçimin publik. Vlera e investimit është 4 milion denarë”, shkruan Arifi

Rikonstruimi i rrugës së Strugës në lagjen Gam-Gam! ✅

Posted by Teuta Arifi on Saturday, July 3, 2021

Related posts

Ish-kryetari i komunës së Novo Sellës kapet nga policia si pjesë e një grupi kriminal

Xh M

LSDM: VMRO me Siljanovskën ofrojnë kthim në izolim, larg BE-së

Xh M

“Karta Evropiane e Rinisë” në Maqedoninë e Veriut, një projekt joefikas me vonesa dhe kufizime në përdorim

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy