Agjencia Zhurnal.mk.

Arben Ziberi: BDI më e fuqishme dhe më e bashkuar

Tetovë, 29 shtator – Deputeti i BDI-së nga dega e Sarajit, Arben Zyberi, ka thënë se kanë pasur një takim konstruktiv dhe gjithçka ka shkuar në rregull. Deputeti, Zyberi tha se e kanë njoftuar Ahmetin për aktivitetet e degës së Sarajit.

“Mendoj se BDI si çdoherë edhe kësaj radhe do të dal edhe më e fuqishme dhe më e bashkuar. U diskutua edhe për letrën e nënshkruar rreth atyre gjërave në letër. Të gjithë ishin shumë konstruktiv. Do ta përsëris se BDI do të dalë edhe më e fuqishme dhe më e bashkuar”, tha deputeti Arben Zyberi.

Related posts

Prezantohet si zyrtarë i rreme nga DAP, tenton të përfitojë dobi pronësore

Xh M

Këshilli i Qytetit të Shkupit votoi 7 milionë denarë ndihmë humanitare për qytetarët e Ukrainës

Z.H

Për 6 muaj kemi arrestuar 210 kriminelë

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More