Agjencia Zhurnal.mk.

Apple Dynamic Island së shpejti në Android?

Siç ndodh zakonisht, nuk u desh shumë kohë që të shfaqej një kopje e një opsioni krejt të ri të zbatuar nga Apple.

Javën e kaluar, Apple prezantoi serinë e saj iPhone 14. Ai sjell disa risi të vogla, para së gjithash, në modelin Pro. Kjo, para së gjithash, i referohet dizajnit të ri të pjesës së përparme, sepse Apple më në fund ka vendosur të heqë prerjen klasike dhe ta zëvendësojë atë me një hapje të zgjatur.

Apple e quan këtë slot Dynamic Island, dhe siç sugjeron emri, ai është gjithmonë aktiv dhe ka funksione të ndryshme. Diçka e ngjashme nuk ekziston në telefonat Android, por a do të arrijë së shpejti?

iPhone 14 Pro dhe iPhone 14 Pro Max tani kanë një hapje në pjesën e përparme, e cila është mjaft funksionale. Mund të shfaqë gjëra të ndryshme si leximi i Face ID, riprodhimi i muzikës, kontrolli i thirrjeve, etj.

Dhe siç ndodh zakonisht, nuk u desh shumë kohë që të shfaqej një kopje e ndonjë opsioni krejt të ri. Pra, tani nga ekipi i Zhvilluesve të Mi Theme për Xiaomi MIUI, është zhvilluar një veçori që në fakt nuk është gjë tjetër veçse një kopje e veçorisë Dynamic Island të Apple.

Ky është vetëm i pari, ndoshta në një seri lëvizjesh nga zhvilluesit e ndërfaqes së përdoruesit të Android që përpiqen të kopjojnë Dynamic Island të Apple.

Nga ana tjetër, nuk do të habiteshim të shihnim telefona Android me të njëjtën hapje në pjesën e sipërme të ekranit dhe me të njëjtat funksione tashmë vitin e ardhshëm, duke qenë se deri më tani ata e kanë ndjekur krejt verbërisht Apple për sa i përket disa detajeve të dizajnit. . Këtu, mbi të gjitha, po mendojmë për disa kompani kineze, të cilat ishin të parat që pranuan nivelin që Apple në fakt zbatoi të parat. 

Related posts

Ndodhi 19 vite më parë, kjo është videoja e parë që është postuar në YouTube

D V

Çfarë parashikohet me ndalimin e TikTok në SHBA dhe cilat vende mund të ndjekin një shembull të tillë?

D V

CEO i TikTok pret të mposht ndalimin në SHBA: “Ne nuk do të shkojmë askund”

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky