Agjencia Zhurnal.mk.

Andonovski: Arsovska është në të njëjtin nivel me Petre Shilegov, nëse jo më keq

Shkup, 15 tetor – Është një kombinim i një menaxhmenti të paaftë dhe një paqëndrueshmërie në sjelljen e saj për të cilën kam folur. Në fillim njerëzit thoshin se VMRO-DPMNE dhe Arsovska janë grindur për ndarjen e disa parave. Dhe ne duhej t’i mbijetonim asaj periudhe, atë muaj, dy, tre, dhe të vërtetonim se nuk bëhet fjalë për asnjë para dhe për ndonjë tender, por për një keqkuptim për të cilin ajo nuk di të menaxhojë burimet njerëzore rreth saj, tha Stefan Andonovski, sekretar për bashkëpunim ndërkombëtar të VMRO-DPMNE-së dhe këshilltar në Këshillin e Qytetit të Shkupit në një intervistë për Radion maqedonase.

Andonovski shtoi se më vonë Arsovska fillon një proces gjatë të cilit ndërron drejtorët e emëruar nga vetë ajo.

“Ajo më pas nis një proces ku ndryshon drejtorët e saj, të njëjtët njerëz që emëroi, qëndruan pas tyre, thanë se janë menaxherë të shkëlqyer dhe shumë të aftë”. Për gruan që ishte drejtoreshë e “Higjiena Komunale”, Arsovska tha se ajo është një grua shumë e guximshme, një grua e përkushtuar, që bën gjëra që burrat nuk i kanë bërë për 30 vjet dhe aludon në luftën për të drejtat e grave. Në të njëjtën periudhë, ajo madje tha se po mbante U.D. si ushtrues detyre qe t’i ndryshoje nese nuk jane te mire. Por të kemi kujdes, edhe gruaja e “Higjiena Komunale” ka marrë kontratë menaxhimi, nuk ia ka lënë U.D. Pra, tani Arsovska po i ndryshon njerëzit të cilëve u dha besimin maksimal dhe i vë në pozitë të përhershme”, sqaroi ai.

Ai theksoi se Arsovska në fund do të mbetet vetëm me BDI-në dhe Stevçe Jakimovskin, sepse ajo bashkëpunon mirë me partnerët e tyre afarist.

“Mendoj se në fund Danela Arsovska do të mbetet me BDI-në dhe Stevçe Jakimovskin. Ky është përkufizimi im. Sepse tregon se ajo jeton dhe bashkëpunon shumë mirë me këta partnerë të saj afarist”, theksoi Andonovski.

Koha do të tregojë se përveçse një zbatuese e paaftë programi dhe një menaxher i keq, ka shumë kriminalitet që lidhet me të”, tha ai.

Andonovski theksoi se i vjen keq që qytetarët e pësojnë dëmin më të madh nga gjithë kjo paaftësi e Arsovskës.

“Më vjen shumë keq, sepse sinqerisht kam investuar në fushatën e Danela Arsovskës, kam investuar sinqerisht në përgatitjen e programit. Më vjen keq që, sepse jam përkushtuar maksimalisht, kemi vërejtur projekte të shkëlqyera në atë program, i kemi planifikuar, kemi biseduar për to me ish kryetarët e komunave tjera dhe nga qyteti i Shkupit, kanë ndihmuar shumë në program, ne shkroi një vepër vërtet të mirë dhe kishte qëllime të mira, qëllim të nderuar për t’i çuar gjërat në drejtimin e duhur. Dhe kjo në fakt vërehet në komunat tjera, shihet edhe në Aerodrom, Kisella Vodë, Gazi Babë, Gjorçe Petrov dhe Butel. Por fatkeqësisht nuk e kemi parë në qytetin e Shkupit”, ka theksuar Andonovski.

Ai tha se Arsovska është në të njëjtin nivel me Petre Shilegov, nëse jo më keq.

Related posts

Gratë në “luftë” për mbijetesë nga meshkujt!

I.A

Uji për pije në Shkup është i sigurt dhe mikrobiologjikisht cilësor

D V

Nxënës, shokë, prindër, qytetarë nënshkruhen në Librin e zisë në SHF “Johan Hajnrih” – Pestaloci” për të ndjerën Vanja Gjorçevska

D V