Agjencia Zhurnal.mk.

Ambasadori çek Toman vizitoi Ministrinë e Bujqësisë

Shkup, 30 korrik – Ministrinë e Bujqësisë sot e vizitoi ambasadori çek në RMV Mirosllav Toman, si dhe konsuli David Chernohorski. Ky takim me ministrin Hoxha u zhvillua me qëllim avansimin e bashkëpunimit mes dy vendeve, informon Zhurnal.

 

Sektori i biznesit çek shfaq interes të madh në thellimin e bashkëpunimit ekonomik me komunitetin tonë të biznesit, veçanërisht në fushën e tregtisë së produkteve bujqësore dhe ushqimore.

Për këtë qëllim, siç shprehet ministri, sot u paralajmërua mbajtja e forumit të përbashkët të biznesit i cili do të mbahet në shtator.

https://www.facebook.com/mzsv.gov.mk/posts/4322841657773360

Related posts

Koordinimi i parë i partive, pa rezultat

Xh M

Konferencë për procesin e Berlinit dhe bashkëpunimit rajonal në Evropën juglindore

Z.H

Kyçyk kërkon hapje të shpejtë të negociatave me Maqedoninë e Veriut

Z.H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More