Agjencia Zhurnal.mk.

Aktakuzë për drogë kundër 20 vjeçarit nga Gostivari

Prokuroria Themelore Publike parashtroi aktakuzë kundër 20 vjeçarit nga fshati Raven i Gostivarit për drogë.

“Gjatë kontrollit të shtëpisë më 29 janar, policët gjetën 58.74 gram drogë narkotike marihuanë dhe një peshore digjitale. I akuzuari e ka blerë në janar dhe është përgatitur për ta shitur me pakicë”, sqarojnë nga policia.

Prokurori Publik në Gjykatën Penale të Shkupit propozoi vazhdim të masës së paraburgimit në shtëpi duke vlerësuar se ka mundësi të arratiset dhe të ndikojë te dëshmitarët.

Related posts

Është arrestuar një kontrabandist me emigrantë, janë gjetur 11 persona nga Siria

Xh M

Ndalohen gjashtë shtetas të Shqipërisë në Tetovë

Xh M

Gjendet një granat në Manastir, daton nga Lufta e Parë Botërore

Xh M