Agjencia Zhurnal.mk.

Afati për parashtrimin e TVSH-4 vazhdohet deri më 27 tetor

Shkup, 25 tetor – Drejtoria për të ardhura publike e vazhdoi afatin për parashtrimin e TVSH-4 për edhe dy ditë pune, gjegjësisht deri më 27 tetor.

 

Nga DAP sot kumtuan se arsyeja për vazhdimin e afatit është parashtrimi i vështirësuar i paraqitjeve tatimore përmes sistemit e-tatime.

Në pajtim me Ligjin për procedurë tatimore, për shkak të parashtrimit të vështirësuar të paraqitjeve tatimore përmes sistemit e-tatime, njoftohen tatimpaguesit dhe kontabilistët se afati për paraqitjen e TVSH-4 vazhdohet. Afati i fundit për parashtrimin e TVSH-4 paraqitjes (25.10.2021) vazhdohet për dy ditë pune, gjegjësisht afati i fundit për parashtrimin e TVSH-4 paraqitjeve do të konsiderohet 27.10.2021, thekson DAP në kumtesë

Related posts

Rezultatet e mëngjesit: BDI kryeson në shumicën e komunave, Arsovska përpara Shilegovit në Shkup (statistika)

Z H

LAMM: Në ndërprerje komunikacioni në aksin Veles – Gradsko për shkak të një aksidenti

D V

KE: Nëse autobusi i “Besa Trans” nuk ka pasur licencë, kalimi i kufijve ndoshta ka qenë i paligjshëm

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More