Agjencia Zhurnal.mk.

A duhet të mbeteni miq me ish-të dashurin?

Kur duhet dhe kur nuk duhet të qëndroni miq me ish-të dashurin?

Shumë njerëz janë në dilemë nëse duhet të mbeten miq me ish-të dashurit e tyre apo jo.

Ata që kanë fëmijë bashkë kanë komunikim dhe mund të jenë miq për shkak të fëmijëve të tyre.

Por duhet të keni parasysh se pasi jeni ndarë nuk duhet të përpiqeni të jeni shokë menjëherë, duhet t’i lini pak hapësirë njëri-tjetrit dhe më pas të tentoni për miqësi.

Gjithsesi, miqësia me një ish është shumë e vështirë, ju mund ta mbani atë vetëm nëse jeni duke kërkuar për gjëra të ngjashme. Ju nuk mund të jeni miq në qoftë se njëri prej jush ka ende ndjenja për tjetrin ose shpreson për t’u pajtuar sërish. Gjithashtu është e vështirë nëse njëri prej jush është i lënduar pasi miqësia do të sjellë vetëm debate.

Një tjetër benefit i të qëndruarit miq është fakti se ndikon që të mos e shihni marrëdhënien tuaj si një dështim. Madje shumë vajza zgjedhin të qëndrojnë miq me ish-at vetëm për të mos pasur inate.

Related posts

Fjalët që nuk duhet t’ia thoni asnjëherë partnerit nëse e keni larg

D V

Kur është e pashmangshme për t’u divorcuar?

D V

Femrave u pengon seksualiteti i damave të tjera

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
Clicky