Agjencia Zhurnal.mk.

“700 denarë rritje është mashtrim”/ I morën pensionet me rritje, por nuk janë të kënaqur

Shkup, 3 tetor – I morën pensionet me rritje, por nuk janë të kënaqur. 5.3% rritje nuk është asgjë përvec se një mashtrim thonë pensionistët. 700 deri në 1000 denarë më tepër nuk është se zgjidhet cështja e pensionistëve. 

Një pensionist që merr pension nga Europa është i habitur me pensionet e vogla në Maqedoni

Kërkesa e pensionistëve tashmë dihet. Ata kërkojnë  rritje lineare prej 3500 denarëve, por

Jovana Trençevska, ministre e Punës dhe Politikës Sociale, nuk mendon ashtu.

Trençevska njofoi se grupi i punës punon në masa që do ta përmirësojnë standardin jetësor të pensionistëve, pa marrë parasysh rritjen e pensioneve. Ajo gjithashtu tha se pret  këtë javë të dorëzohet raporti i grupit të punës, që do të dorëzohet deri te Qeveria e RMV-së.

Related posts

Kush e ka radhën për në “listën e zezë” amerikane?

I Z

Lloga nënshkroi kërkesën për ekstradim të Ljupço Palevskit

D V

Komuna Qendër hapi Zyrën e parë të Energjisë në vend

D V