Agjencia Zhurnal.mk.

2.7 miliardë lekë për vaksinat anti-COVID

Buxheti i vitit 2022 parashikon një fond prej 2,7 miliardë lekësh dedikuar vaksinave kundër COVID-19.

 

Buxheti 2022 i Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale synon të mbështesë planin e përgjigjes ndaj pandemisë, duke siguruar mbështetjen e nevojshme në lidhje me strategjinë e testimit, gjurmimit, kujdesit shëndetësor në sistemin parësor dhe spitalor, si dhe duke siguruar barnat mjekësore në të gjithë strukturat.

Mbi 91.3 miliardë lekë është buxheti i Shëndetësisë për vitin 2022.

Ndërkohë, investimet për vitin 2022 shkojnë mbi 2.6 miliardë lekë dhe bashkë me financimin e BB apo organizatave partnere shkojnë në 3 miliardë lekë.

Related posts

Konferenca Ndërkombëtare e Trendeve në Nanoteknologji nis në Tiranë

D V

Rama shpërndan mesazhin e aktorit Ndrenika: Vaksinimi është një akt dashurie

D V

Skandali “Pandora Paper”/ Del emri i indianit me pasaportë shqiptare, mashtroi 2,1 miliradë dollarë

I Z

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More