Agjencia Zhurnal.mk.

177 tetovarë e tepruan me bakllavë, përfunduan në spital

Tetovë, 22 prill – Gjatë ditës së djeshme deri në orët e mëngjesit në Ndihmën e shpejtë në Tetovë, ndihmë kanë kërkuar 177 pacientë ku shumica janë ankuar për shtypje të lartë, ndërsa në 7 raste ambulanta e Ndihmës së shpejtë është dashur që intervenimin ta kryej në shtëpitë e tyre.

Related posts

Më ftohtë dhe më së shumti borë në Kodër të Diellit

D V

Këshilli i 30-të ministror i OSBE-së në Shkup (drejtpërdrejt)

D V

Aeroplani i Lavrovit ka ardhur në Shkup përmes Turqisë dhe Greqisë, Bullgaria nuk ka lejuar fluturimin për shkak të Zaharovës

D V