Agjencia Zhurnal.mk.

150 pjestarë të ri do bëhen pjesë e ARM, hapet konkursi

Shkup, 16 shtator – Ministria e Mbrojtjes sot ka publikuar konkurs publik për pranimin e 150 ushtarëve profesionalist në Ushtrinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Konkursi është publikuar në ueb faqen e Ministrisë së Mbrojtjes.

Ministria e Mbrojtjes u bënë thirrje të gjithë të rinjve që duan të bëhen pjesë e Ushtrisë të shikojnë kushtet dhe paraqiten në konkurs.

https://mod.gov.mk/%d1%98%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%bd-%d0%be%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d1%81-%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b5%d0%bc-%d0%bd%d0%b0-150-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%84%d0%b5%d1%81%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd/

Related posts

Më ftohtë dhe më së shumti borë në Kodër të Diellit

D V

Këshilli i 30-të ministror i OSBE-së në Shkup (drejtpërdrejt)

D V

Aeroplani i Lavrovit ka ardhur në Shkup përmes Turqisë dhe Greqisë, Bullgaria nuk ka lejuar fluturimin për shkak të Zaharovës

D V