Agjencia Zhurnal.mk.

10 thënie nga e guximshmja Arianna Huffington

“Guximi është një muskul”. Me këtë thënie, ikona e biznesit Arianna Huffington tregon se suksesi kërkon hapa besimi dhe ushtrime. Forca ndërtohet gjatë kohës.

 

Është ajo forcë e cila e ka ndihmuar atë të bëhet njëra prej Grave më të Fuqishme në Fobes. Madje ndihmoi atë të lansonte “The Huffington Post”, e cila u bë destinacioni më i famshëm në internet, dhe fitoi Çmimin Pulitzer.

Dhe është ajo forcë e cila e ka ndihmuar atë të ndajë disa nga përvojat e saj të fituara me vështirësi në disa libra, duke përfshirë The Sleep Revolution: Transforming Your Life, One Night at A Time, me shitjet më të mira në New York Times.

Ne kemi mbledhur disa nga reflektimet e saj nga të qëndruarit të motivuar në jetën më të mirë. Lexoni dhe pastaj pyetni veten: Si do të qëndroni të guximshëm sot?

Për të jetuarit në të tashmen

Unë nuk shikoj prapa. Nuk shikoj përpara. Provoj të jem këtu, tani.

Si të trajtoni të tjerët

Ne duhet të kuptojmë se nuk do të marrim gjithmonë vendimet e duhura, se do ta prishim ndonjëherë, por duhet të kuptojmë se dështimi nuk është e kundërta e suksesit, është pjesë e suksesit.

Për të qenit grua

Do të ishte e kotë të provonit të fusnit gratë në një strukturë mashkullore të qëndrimeve, shkathtësive dhe aftësive dhe shkatërruese t’i detyronit ato t’iu japin fund karakteristikave të tyre specifike femërore duke u shtirur se nuk ka ndryshime në mes të gjinive.

Për shëndetin personal

Nëse kujdeseni për mendjen tuaj, kujdeseni për botën.

Për të qenit nënë

Sa më shumë që refuzojmë t’i besojmë kritikave tona të brendshme dhe atyre të jashtme, aq më e lehtë do të jetë të kemi vetëbesim në zgjedhjet tona, dhe të ndihemi rehat me atë se kush jemi, si gra dhe si nëna.

Për guximin

Guximi është si një muskul. E di këtë nga jeta ime, sa më shumë që e ushtroj, aq më natyrale bëhet që të mos lejoj që frika të më drejtoj.

Për dashurinë

Qëllimi i jetës njerëzore, pavarësisht se kush e kontrollon atë, është të dojë të gjithë përreth.

Për qëndrimin

Engjëjt fluturojnë sepse marrin veten me lehtësi.

Related posts

Jo 1 por 4 libra; Harry do të publikojë të dytin vetëm pasi mbretëresha të vdesë, për këtë arsye

D V

Mësoni të injoroni, do të jeni më të lumtur

Xh M

Gjërat e kota që dëmtojnë produktivitetin në punë

Xh M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More