E vërteta dhe Zhurnal fitojnë gjyqin ndaj "Posta e Maqedonisë", Kim Mehmeti dhe Xhevdet Pozharës
zhurnaltv
E vërteta dhe Zhurnal fitojnë gjyqin ndaj "Posta e Maqedonisë", Kim Mehmeti dhe Xhevdet Pozharës