SPB Tetovë dhe DAP nga mos-funksionimi i sistemit të tyre, i rrjepin qytetarët tetovarë!?
zhurnaltv
SPB Tetovë dhe DAP nga mos-funksionimi i sistemit të tyre, i rrjepin qytetarët tetovarë!?