marketingu
 

 

ZHURNAL – Portali mjaftë i lexuar ne Maqedoni dhe në rajon, me informacione të ndryshme nga Maqedonia, Kosova, Shqipëria, Bota.

 


ZHURNAL, është portali informative më i lexuar në Maqedoni, Kosovë e më gjërë. Jemi ndër portalet më të mire në kategorinë e portaleve informative. 86.2 % e vizitorëve tone janë nga Maqedonia, Kosova, Shqipëria, kurse pjesa tjetër është nga vende të ndryshme të botës si Zvicër, Gjermani, Angli, USA, etj.

ZHURNAL, deri më tani mesatarisht ka mbi 8000 vizitorë në ditë. Këtu shifra janë tregues më i mire se reklama juaj do të jetë e sukseshme dhe kjo paraqet dizpozicionin kryesor për marketing të sukseshmëm.

SPONZORIMI I NDONJË RUBRIKE
Bëhuni sponzor i ndonjërës prej rubrikave ose ndonjë projekti special të Zhurnal, siguroni maksimalisht paraqitjen e kompanisë suaj në ndonjërën prej rubrikave tona për të fituar bonuse speciale nga portali ynë. Për më shumë rreth sponzorimit ose paraqitjes të ndonjë reportazhi të sponzoruar na shkruani në e-mail adresën marketing@zhurnal.mk

RREGULLAT E REKLAMIMIT NË ZHURNAL
• Përmbajtja e reklamave të publikuara në portalin ZHURNAL është përgjegjësi e porositsit të saj.
• Zhurnal e mban të drejtën e mos publikimit të reklamave në rast se nuk u përmbahen rregullave teknike të caktuara më pare.
• Zhurnal e mban të drejtën e mos publikimit dhe refuzimit të reklamave në rast se reklama është me përmbajtje fyese dhe kundërligjore.
• Për reklamat me konotacion politik ose ideologjik çmimi rritet për 200 %. 

VËREJTJE
• Të gjitha çmimet janë pa TVSH të llogaritur

 

Marketing Shema 

Download Pricelist Here...