Petkovski: "Shkupi 2014" projekt i "kurdisur" për të penguar rrugën e Maqedonisë për në NATO dhe BE
different
Petkovski: "Shkupi 2014" projekt i "kurdisur" për të penguar rrugën e Maqedonisë për në NATO dhe BE