Gurabija me kokos
Gurabija me kokos
receta
receta
Gurabija me kokos
Gurabija me kokos

Gurabija me kokos

Përbërësit

250 gr gjalpë

1 gotë kokos

3,5 gota sheqer pluhur

1 gotë çaji vaj vegjetal

3,5 gota miell

PËRMBI

1 gotë çaji sheqer pluhur

1 gotë çaji kokos

 

 

Hapat

1

Gjalpin, vajin vegjetal, kokosin dhe sheqer pluhurin e derdhim në një enë dhe e përziejmë.

 

2

Pastaj ia shtojmë miellin dhe e përziejmë me dorë e gjithë glazurën, do ta përfitojmë një brumë të butë i cili nuk do të ngjitet në duar.

 

3

Merrni nga brumi dhe formoni gurabija, ato i rëndisim në tepsi për pjekje në temperaturë 200 gradë celsius derisa të pjekën.

 

4

Pas pjekjës gurabijave përmbi ia derdhni sheqer pluhurin dhe kokosin.

 

5

Ju bëftë mirë!

© ZHURNAL 04.10.2018, 12:59 | Z.H. | 523 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."

 

Gurabija me kokos

Përbërësit

250 gr gjalpë

1 gotë kokos

3,5 gota sheqer pluhur

1 gotë çaji vaj vegjetal

3,5 gota miell

PËRMBI

1 gotë çaji sheqer pluhur

1 gotë çaji kokos

 

 

Hapat

1

Gjalpin, vajin vegjetal, kokosin dhe sheqer pluhurin e derdhim në një enë dhe e përziejmë.

 

2

Pastaj ia shtojmë miellin dhe e përziejmë me dorë e gjithë glazurën, do ta përfitojmë një brumë të butë i cili nuk do të ngjitet në duar.

 

3

Merrni nga brumi dhe formoni gurabija, ato i rëndisim në tepsi për pjekje në temperaturë 200 gradë celsius derisa të pjekën.

 

4

Pas pjekjës gurabijave përmbi ia derdhni sheqer pluhurin dhe kokosin.

 

5

Ju bëftë mirë!

© ZHURNAL 04.10.2018, 12:59 | Z.H. | 557 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."