Hasim Murtezani: Urgjentisht të vendoset sinjalizim në rrugën kryesore të Sarajit, të parandalohen dëmet
Hasim Murtezani: Urgjentisht të vendoset sinjalizim në rrugën kryesore të Sarajit, të parandalohen dëmet
maqedonia
maqedonia
Hasim Murtezani: Urgjentisht të vendoset sinjalizim në rrugën kryesore të Sarajit, të parandalohen dëmet
Hasim Murtezani: Urgjentisht të vendoset sinjalizim në rrugën kryesore të Sarajit, të parandalohen dëmet

Hasim Murtezani: Urgjentisht të vendoset sinjalizim në rrugën kryesore të Sarajit, të parandalohen dëmet

Shkup, 20 shtator – Si një shqetësim të rradhës që eksperti  i sigurisë Hasim Murtezani e ka ngritur është pasiguria në rrugën kryesore të Sarajit pasiqë ai thotë se nuk ka asnjë lloj shenje e as vizë të bardhë për këmbësorët.

Siguria e komunikacionit në rrugën kryesore në Saraj, po shëndrohet në preokupim dhe pasiguri për qytetarët. Rruga kryesore nga urra e Sarajit e deri tek hyrja në Liqenin Treska nuk ka asnjë lloj shenje, viza të bardha kaluese për këmbësorët apo mjet tjetër për parandalimin e shpejtësisë nga shoferët e papërgjegjëshëm”, thotë kështu Murtezani.

Sipas tij, sukses mund të llogaritet parandalimi i dëmit në kohë dhe jo ndërmarja e masave pasiqë të ndodh dëmi.

Në rrugën kryesore të Sarajit, po ndodh shpesh të kemi dhe aksidente me pasojë shkelje të ndonjë njeriu e cila mund dhe të ketë dhe pasoja me jetë njerzish! Autoritetet komunale, kanë obligim të krijojnë kushte për një komunikacion të sigurt duke marë përsipër gjitha masat brenda kompetencave që ju takojnë! Sukses llogaritet parandalimi i dëmit në kohë dhe jo ndërmarja e masave pasi pasojat të ndodhin”, vlerëson mes tjerave në shkrimin e tij Murtezani.

© ZHURNAL 20.09.2018, 21:12 | T.E. | 4,543 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."

 

Hasim Murtezani: Urgjentisht të vendoset sinjalizim në rrugën kryesore të Sarajit, të parandalohen dëmet

Shkup, 20 shtator – Si një shqetësim të rradhës që eksperti  i sigurisë Hasim Murtezani e ka ngritur është pasiguria në rrugën kryesore të Sarajit pasiqë ai thotë se nuk ka asnjë lloj shenje e as vizë të bardhë për këmbësorët.

Siguria e komunikacionit në rrugën kryesore në Saraj, po shëndrohet në preokupim dhe pasiguri për qytetarët. Rruga kryesore nga urra e Sarajit e deri tek hyrja në Liqenin Treska nuk ka asnjë lloj shenje, viza të bardha kaluese për këmbësorët apo mjet tjetër për parandalimin e shpejtësisë nga shoferët e papërgjegjëshëm”, thotë kështu Murtezani.

Sipas tij, sukses mund të llogaritet parandalimi i dëmit në kohë dhe jo ndërmarja e masave pasiqë të ndodh dëmi.

Në rrugën kryesore të Sarajit, po ndodh shpesh të kemi dhe aksidente me pasojë shkelje të ndonjë njeriu e cila mund dhe të ketë dhe pasoja me jetë njerzish! Autoritetet komunale, kanë obligim të krijojnë kushte për një komunikacion të sigurt duke marë përsipër gjitha masat brenda kompetencave që ju takojnë! Sukses llogaritet parandalimi i dëmit në kohë dhe jo ndërmarja e masave pasi pasojat të ndodhin”, vlerëson mes tjerave në shkrimin e tij Murtezani.

© ZHURNAL 20.09.2018, 21:12 | T.E. | 4,565 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."