Doracaku për dhënien e provimit për patent shofer, edhe në gjuhën shqipe
Doracaku për dhënien e provimit për patent shofer, edhe në gjuhën shqipe
maqedonia
maqedonia
Doracaku për dhënien e provimit për patent shofer, edhe në gjuhën shqipe
Doracaku për dhënien e provimit për patent shofer, edhe në gjuhën shqipe

Doracaku për dhënien e provimit për patent shofer, edhe në gjuhën shqipe

Shkup, 20 shtator – Këtë e ka paralajmëruar edhe zv.ministri i punëve të brendëshme Agim Nuhiu i cili ka theksuar se shumë shpejtë ky doracak do të jetë edhe në gjuhën shqipe pasiqë ekipi i tij është duke punuar në këtë drejtim.

“Të dashur miq, ekipi im ka përgaditur në shqip versionin zyrtarë të Doracakut për dhënien e provimit për patentë shoferi i cili shumë shpejtë do të vendoset në uebfaqen e Ministrisë së brendëshme. Ky version do të jetë për qasje nga ana juaj me dëshirën e mirë të shmangies së lëshimeve teknike dhe gjuhësore. Ju ftoj që të na dërgoni sugjerimet e juaja për të publikuar më vonë versionin zyrtarë për përdorim të gjerë nga të gjithë të interesuarit”, ka shkruar kështu zv.ministri i brendshëm Nuhiu.

https://freeword.mk/wp-content/uploads/2018/09/dorracak-Final-20.09-PDF1.pdf

© ZHURNAL 20.09.2018, 20:47 | T.E. | 5,849 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."

 

Doracaku për dhënien e provimit për patent shofer, edhe në gjuhën shqipe

Shkup, 20 shtator – Këtë e ka paralajmëruar edhe zv.ministri i punëve të brendëshme Agim Nuhiu i cili ka theksuar se shumë shpejtë ky doracak do të jetë edhe në gjuhën shqipe pasiqë ekipi i tij është duke punuar në këtë drejtim.

“Të dashur miq, ekipi im ka përgaditur në shqip versionin zyrtarë të Doracakut për dhënien e provimit për patentë shoferi i cili shumë shpejtë do të vendoset në uebfaqen e Ministrisë së brendëshme. Ky version do të jetë për qasje nga ana juaj me dëshirën e mirë të shmangies së lëshimeve teknike dhe gjuhësore. Ju ftoj që të na dërgoni sugjerimet e juaja për të publikuar më vonë versionin zyrtarë për përdorim të gjerë nga të gjithë të interesuarit”, ka shkruar kështu zv.ministri i brendshëm Nuhiu.

https://freeword.mk/wp-content/uploads/2018/09/dorracak-Final-20.09-PDF1.pdf

© ZHURNAL 20.09.2018, 20:47 | T.E. | 5,863 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."