Pesë çmime për "Tobin" të Teatrit për Fëmijë dhe të Rinj në festivalin në Podgoricë
Pesë çmime për "Tobin" të Teatrit për Fëmijë dhe të Rinj në festivalin në Podgoricë
kulture
kulture
Pesë çmime për "Tobin" të Teatrit për Fëmijë dhe të Rinj në festivalin në Podgoricë
Pesë çmime për "Tobin" të Teatrit për Fëmijë dhe të Rinj në festivalin në Podgoricë

Pesë çmime për "Tobin" të Teatrit për Fëmijë dhe të Rinj në festivalin në Podgoricë

Shkup, 17 shtator - Shfaqja "Tobi" i Teatrit për Fëmijë dhe të Rinj fitoi pesë çmime në Festivalin e 7-të Ndërkombëtar të Kukullave në Podgoricë. 

Siç njoftoi Teatrit për Fëmijë dhe të Rinj, Tobi fitoi : Gran-pri për shfaqjen më të mirë, Çmimin për regjinë më të mirë për Dragosllav Todoroviq, Çmimin për mjeshtri aktoriale për Marija Gjorgjijovska, Çmimi për zgjidhjen më të mirë tekniko-estetike të kukullave për Irina Sombarec dhe Çmimi për shfaqjen më të mirë nga Juria e Fëmijëve të Festivalit. 

Shfaqja "Tobi" do të marrë pjesë edhe në Festivalin e Suboticës.

© ZHURNAL 17.09.2018, 10:25 | D.J. | 507 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."

 

Pesë çmime për "Tobin" të Teatrit për Fëmijë dhe të Rinj në festivalin në Podgoricë

Shkup, 17 shtator - Shfaqja "Tobi" i Teatrit për Fëmijë dhe të Rinj fitoi pesë çmime në Festivalin e 7-të Ndërkombëtar të Kukullave në Podgoricë. 

Siç njoftoi Teatrit për Fëmijë dhe të Rinj, Tobi fitoi : Gran-pri për shfaqjen më të mirë, Çmimin për regjinë më të mirë për Dragosllav Todoroviq, Çmimin për mjeshtri aktoriale për Marija Gjorgjijovska, Çmimi për zgjidhjen më të mirë tekniko-estetike të kukullave për Irina Sombarec dhe Çmimi për shfaqjen më të mirë nga Juria e Fëmijëve të Festivalit. 

Shfaqja "Tobi" do të marrë pjesë edhe në Festivalin e Suboticës.

© ZHURNAL 17.09.2018, 10:25 | D.J. | 585 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."