ZHURNAL.MK ZHURNAL.KS ZHURNAL.AL
Rusia dëshiron destabilizimin e Ballkanit Perëndimor, ja kush jep alarmin
Maqedoninë e pret referendumi, në Greqi ratifikimi i marrëveshjes së Prespës
Kocias: Në Parlamentin grek marrëveshja do të kalojë pa problem
Thimonier: Shpresojmë që së bashku edhe vitin tjetër do të festojmë për hapa vendimtare

 

Receta
Kraharor pule të mbushura me spinaq dhe djathë

Për 6 përsona nevojiten: 1 filxhan me djathë të grirë imtësisht , 1 filxhan me djathë Parmesan , 1/4 lugë çaji kripë , 1/4 lugë çaji pudër hudhre , 1/4 lugë çaji piper i zi , spinaq i prerë , 1 vezë , 6 copa kraharor pule , 1/2 filxhan verë të bardhë. Përgatitja: Për

Kraharor-pule-të-mbushura-me-spinaq-dhe-djathë-750x439.jpg

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 16.04.2018, 13:00  | Z.H. | 1,336 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA
AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"
Fon: 02 3217 815, E-mail: info @ zhurnal.mk
© 2018 Agjencia e lajmeve "ZHURNAL"
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara. Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.