Kraharor pule të mbushura me spinaq dhe djathë
receta
Kraharor pule të mbushura me spinaq dhe djathë

Kraharor pule të mbushura me spinaq dhe djathë

Për 6 përsona nevojiten:

 

1 filxhan me djathë të grirë imtësisht ,

1 filxhan me djathë Parmesan ,

1/4 lugë çaji kripë ,

1/4 lugë çaji pudër hudhre ,

1/4 lugë çaji piper i zi ,

spinaq i prerë ,

1 vezë ,

6 copa kraharor pule ,

1/2 filxhan verë të bardhë.

Përgatitja:

 

Për të përgatitur mbushjen përzieni 7 përbërësit e parë. Ngrohini në temperaturën 350 gradë.

Ndajini copat e mishit të pulës në dy pjesë dhe hidhni në mes të masën e përgatitur. Mbështillini, spërkatini me verë dhe mbështillini me letër kuzhine.

Vërini të piqen në temperaturën 350 gradë për 30 min duke i spërkatur herë pas here copat e mishit me verë. Këshillohet që të spërkatet dhe pjata ku do të serviret mishi me pak verë (për 6 persona).

© ZHURNAL 16.04.2018, 13:00 | Z.H. | 1,777 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."