ZHURNAL.MK ZHURNAL.KS ZHURNAL.AL
« INSIDE » Parkingjet - Komunikacioni akoma mbetet hall i madh i qytetarëve
LSDM pro një njësie zgjedhore, BDI kundër

 

Receta
Dardhë të pjekura me gorgonzola dhe mjaltë
IMG_6319-1300x867.jpg

Antipastat janë ushqimi i krijuar për perëndit, pastaj të shoqëruara me një gotë verë bëhen hyjnore. Sot për ju po sjell këto dardhë të karamelizuar me mjalë, arra dhe gorgonzola. Një ide e mirë për aperitivin e #tëdielave .

4 Dardhë 

4-5 lugë Mjaltë

250 gram Gorgonzola Pikante

Një dorë Arra 

Disa Feta buke

 

Lani dardhët dhe ndaini në dyshë.

 

Pastroni mesin duke i hequr farat dhe vendosini në një tavë me letër furre poshtë, shtoni disa thelpinjë arra të qëruara. Mbulojeni me pak gorgonzola, spërkateni me pak mjaltë dhe futini në furrën e ngrohur më parë të piqen në 180°C për 20 minuta ose derisa shikoni që janë karamelizuar mirë.

 

Thekni disa feta buke dhe shërbeji akoma me pak mjaltë sipër.

 

E padyshim hapeni një shishe Rosé me shije frutash për ti shoqërua

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 07.02.2018, 14:15  | Z.H. | 586 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA
AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"
Fon: 02 3217 815, E-mail: info @ zhurnal.mk
© 2018 Agjencia e lajmeve "ZHURNAL"
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara. Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.
 
<