NP "Higjiena Komunale" dhe NP "Ujësjellësi dhe Kanalizime" kanë një informatë të rëndësishme për konsumatorët
maqedonia
NP "Higjiena Komunale" dhe NP "Ujësjellësi dhe Kanalizime" kanë një informatë të rëndësishme për konsumatorët

NP "Higjiena Komunale" dhe NP "Ujësjellësi dhe Kanalizime" kanë një informatë të rëndësishme për konsumatorët

Shkup, 11 tetor - Ndërmarrja Publike "Higjiena Komunale” - Shkup dhe Ndërmarrja Publike "Ujësjellës dhe kanalizime” - Shkup, informojnë shfrytëzuesit e shërbimeve të cilët kanë borxh për konsumimin e ujit dhe për mbetje të hedhura (të paditur dhe të rregullt), do të kenë mundësin që ta paguajn borxhin pa kamatën e përllogaritur për pagesë të vonuar.

Mundësia për ta paguar borxhin pa kamatën e përllogaritur nga ana e shfrytëzuesve është me kohëzgjatje të caktuar, me afat prej 20 ditëve, llogaritet nga 15.10.2018, përmbyllet më 03.11.2018.

Personat fizik dhe juridik do të mund ta paguajn borxhin e tyre me lidhjen e kontratës prej 24 këste mujore, në varësi të shumës së borxhit.

Udhëheqësia e NP ,,Higjiena Komunale” -Shkup dhe ,,Ujësjellës dhe kanalizime” - Shkup thonë se edhe në të ardhmen do të vazhdojnë të kujdesen për shfrytëzuesit e tyre duke miratuar masa dhe projekte të ndryshme që do të jenë në interes për shfrytëzuesit dhe qytetarët tonë të Qytetit të Shkupit.

© ZHURNAL 11.10.2018, 12:02 | Xh.I. | 3,314 I LEXUAR
"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."