« Analizë » LSDM-ja kishte synim pushtetin e jo interesat e shiptarëve
« Analistët » Opozita shqiptare është katandisur keq
« Ligji për amnisti » Nga burgu në liri dhe nga liria në burg
Biznesmeni Lazim Destani uron shqiptarët për 10- vjetorin e Pavarësisë
Gurabija me pekmez
gurabi_2.jpg

Përbërësit

3 vezë

1 gote vaj vegjetal

1 margarinë

2 lugë të gjellës nisheste

2 Pluhur pjekje

1 vanilje

arra

miell

PËR TA LYER

pekmez

 

Hapat

1 Të gjithë përbërësit i derdhni në një enë të thellë dhe i përzieni mirë njërin me tjetrin.

2 Nga glazura fillojmë të ndajmë copa të vogla, ia japim formën gurabijave dhe i rëndisim në tepsinë e lyer me vaj të cilën e vëmë në furrë për pjekje në temperaturë 180-200 gradë celsius.

3 Pas pjekjës gurabijat i zhytim në pekmez dhe përmbi i hedhim kokos.

Ju bëftë mirë!

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 02.09.2017, 11:04  | L.E. | 2,101 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MË TË LEXUAR
« Ish kryeministri » Georgievski: Emri i plotë Maqedoni më shumë e rezikon Bullgarinë se sa shtete tjera
« Zhurnal mëson » Sdo ketë grup parlamentar nga Lëvizja Besa dhe PDSH
Fotografi e rrallë e Cimës, Lecit dhe Armend Rexhepagiqit e realizuar në Ulqin
Lajm i mirë për shoferët: Ulje e madhe e çmimeve të derivateve
Ahmeti në Kosovë në 10 vjetorin e pavarësisë
 

 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2018 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.