Me largimet e partive të vogla nga koalicioni, Gruevski do pësoj fijasko në zgjedhjet..
« BESA për Zhurnal » Para lokaleve kërkojmë anëtarin tonë në KSHZ, ligji e garanton këtë
Profesori amerikan paralajmëron kriza të mëdha në Ballkan, përmend Maqedoninë
« Analistët » Qeveritë Zaev e Rama, po japin sinjalin e modelit të ri-integrimit rajonal
Gurabija koko
gurabi.jpg

Përbërësit

125 gr gjalpë e shkrirë ose margarin

1 gote te çajit vaj vegjetal

2 luge te gjelles uthull

7 luge te gjelles sheqer pluhur

1 te bardha te vezes

1 vanilje

4 gota miell

PËRMBI

80 gr çokollatë

 

Hapat

1 Gjalpin, sheqer pluhurin, uthullën, të bardhët e vezës, vajin vegjetal e derdhni në një enë të thellë dhe përzieni mirë.

2 Pastaj ia shtoni miellin, vaniljën dhe e gatuani brumin, do të përfitoni një brumë të butë.

3 Nga brumi ndani copa të vogla ia jepni formën e rrumbullaket dhe i rëndisni në tepsi, i vëni në furrë për pjekjë në temperaturë 170-180 gradë celsius.

4 Pasi të pjekën gurabijat i lëni për ftohje, pas ftohjës i derdhni përmbi çokollatë të shkrirë.

Ju bëftë mirë!

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 16.07.2017, 10:59  | L.E. | 1,120 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 

MË TË LEXUAR
« Zhurnal mëson » "Postat e Maqedonisë" mbeten në "duartë" e BDI-së?
Likovë: Festa me armë në dasëm, humb jetën 19 vjeçari
Ceca sjell foto seksi nga banjo, çmenden serbët (Foto)
Vajza e Safetes shkëlqen në të bardhë (Foto)
Tragjedi në Gostivar, të hënën vdiq baba, sot djali 24 vjeçar
 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.