« Vizita e presidentit Meta dhe komisionerit Hahn, flasin analistët » Partitë shqiptare të shfrytëzojnë momentin, të ecin rrugës së SHBA dhe BE-së
BE dhe NATO do të ngelin "ëndërr" për Maqedoninë nëse nuk zgjidhen problemet kolektiv..
« Analizë » Pribe, kërkon vullnet politik për ta ndarë politikën nga gjyqësori
Arka shtetërore nga e hëna "hapet" në Parlament
Copëza pule të pjekura në hell, uthull balsamike dhe mjaltë
Cpula.jpg

Përbërësit:

▪ 2 gota uthull balsamike

▪ ¼ filxhan mjaltë

▪ 1 kg gjoks pule

▪ kripë dhe piper

▪ shkopinj druri/metali

 

Udhëzime:

Kombinoni së bashku uthullën balsamike dhe mjaltin. Shtoni copat e vogla të mishit të pulës, vendosini në një enë, pastaj mbulojeni dhe lëreni në temperaturë të ftohtë, së paku 10 minuta ose deri në 8 orë.

Nëse përdorni shkopinj druri vendosni në ujë për 10 minuta në mënyrë që të mos digjen.

Ngrohni vajin në një tigan dhe vendosni copat e mishit në shkopinj. Shtoni kripë dhe piper. Spërkatini me sprej për gatim.

Copat e mishit të piqet 3-4 minuta në secilën anë dhe pastaj largojini nga nxehtësia duke i vendosur në një pjatë.

Salcën e marinimit me uthull dhe mjaltë, vendoseni që të zihet në një enë me temperaturë të lartë, afërsisht 12 minuta.

Largojini nga nxehtësia dhe lyeni pulën me salcë.

Të shërbehet e ngrohtë.

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 14.07.2017, 12:05  | L.E. | 1,055 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MË TË LEXUAR
Tragjedi e rëndë në Tetovë, vdes një vajzë e vogël
U nda me të fejuarin pak ditë përpara dasmës, Big Mama tregon arsyet
Një fshat në Zvicër ofron 70 mijë franga për të huajt që janë të gatshëm të jetojnë aty, të paktën për një dekadë!
A flet deklarata e Ziadin Selës që ASH ka humbur Ministrinë e Shëndetësisë?!
Ja si është zgjidhur skandali mes Maqedonisë dhe Serbisë për agjentin serb
 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.