« Ef. Rexhepi për Zhurnal: » Interesim i madh për në Haxh`xh, deri tani 740 persona të regjistruar
Koalicioni "Për një Maqedoni më të mirë" nuk mbijeton dot pa pushtet
« Asani për Zhurnal: » Sheshi "Skënderbeu" institucionalizon kulturën shqiptare
Talat Xhaferi raportoi punën e bërë brenda këtyre 100 ditëve
Copëza pule të pjekura në hell, uthull balsamike dhe mjaltë
Cpula.jpg

Përbërësit:

▪ 2 gota uthull balsamike

▪ ¼ filxhan mjaltë

▪ 1 kg gjoks pule

▪ kripë dhe piper

▪ shkopinj druri/metali

 

Udhëzime:

Kombinoni së bashku uthullën balsamike dhe mjaltin. Shtoni copat e vogla të mishit të pulës, vendosini në një enë, pastaj mbulojeni dhe lëreni në temperaturë të ftohtë, së paku 10 minuta ose deri në 8 orë.

Nëse përdorni shkopinj druri vendosni në ujë për 10 minuta në mënyrë që të mos digjen.

Ngrohni vajin në një tigan dhe vendosni copat e mishit në shkopinj. Shtoni kripë dhe piper. Spërkatini me sprej për gatim.

Copat e mishit të piqet 3-4 minuta në secilën anë dhe pastaj largojini nga nxehtësia duke i vendosur në një pjatë.

Salcën e marinimit me uthull dhe mjaltë, vendoseni që të zihet në një enë me temperaturë të lartë, afërsisht 12 minuta.

Largojini nga nxehtësia dhe lyeni pulën me salcë.

Të shërbehet e ngrohtë.

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 14.07.2017, 12:05  | L.E. | 711 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 

MË TË LEXUAR
Ethe hemorragjike "Hantaan" mbyten babë e birë, zbulohet infektimi që u përhap në Simnicë
E çuditshme, shihni çka ka ndodhur sot në Kroaci (VIDEO)
Blerona me foto seksi nga shtrati (Foto)
Koalicioni "Për një Maqedoni më të mirë" nuk mbijeton dot pa pushtet
Për herë të parë këngëtarja shqiptare bën foto nudo (Foto)
 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.