Viti Skënderbeut, një sukses për shqiptarët e Maqedonisë
Qeveria ndjenjë keqardhje për vendimin e Ivanovit: Me këtë ligj avancohet përdorimi i..
Ivanov nuk e dekreton Ligjin për përdorimin e gjuhëve
Zyrtarizimi i gjuhës shqipe, avancim i demokracisë në Maqedoni
Musaka nga borania
MUSAKA_1.jpg

Përbërësit:

▪ 1 kg borani

▪ 400 g mish të bluar

▪ 2 qepë

▪ 2 vezë

▪ 4 lugë vaj

▪ kos ¼ e litrit

▪ pak majdanoz

▪ pak biber, kripë

▪ 2 lugë vaj për lyerje

 

Përgatitja:

Pastroni boranitë, lani dhe marinoni në gjysmën e yndyrës dhe në gjysmën e qepëve derisa të zbuten tërësisht.

Në yndyrën e mbetur fërgoi qepën, shtoni mishin, qitni krip, biber dhe majdanozin.

Në tepsinë e lyer rendisni boranitë, një rend mish të fërguar, ashtu që në majë të ketë borani.

Në kos tundni dy vezë, shtoni pak qumësht dhe të gjitha përzieni mirë.

Qitni në musaka dhe piqeni në furrë rreth gjysmë ore.

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 15.05.2017, 12:33  | L.E. | 1,940 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MË TË LEXUAR
Djali 12-vjeç kishte ditëlindjen, dhurata e babait miliarder e vë në siklet
Vajza e Mahmut Feratit i fut të pa njohurit në shtëpi
Vulin: Ushtria serbe është gati për ndërhyrje
Flet studiuesja e Institutit të Krimeve të Luftës: Ja kush qëndron prapa vrasjes së Ivanoviqit
Angela Martini publikon video intime, modelja shfaqet përvëluese
 

 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2018 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.