Sela: 550 vjetori i vdekjes së Skënderbeut, dëshmi për lashtësinë e kombit shqiptar
Xhaferi: Fytyra e Skënderbeut është e lidhur ngushtë me të gjithë ne që jetojmë në RM
Ramadani: Projektet kulturore-artistike mbështeten pjesërisht nga Ministria e Kulturë..
Gazifikimi i Tetovës dhe Gostivarit, deri në 2019-ën?
Tiramisu e thjeshtë
tiramisu.jpg

Përbërësit

1 biskota

2.5 gota qumësht

2 gota te cajit sheqer pluhur

2.5 luge te gjelles miell

2 vezë

200 gr djathe labne

SIPAS DËSHIRËS

extract rumi

PËR TI LAGUR BISKOTAT

1.5 gota uje i vakur

3 luge e gjelles kafe espresso

2 luge te gjelles sheqer

PËR TA LAGUR

1 luge te gjelles kafe turke

2 luge te gjelles kakao

Hapat

1 Përveç labnes të gjithë përbërësit e tjerë i vendosim në një tenxhere dhe i përziejmë në temperaturë mesatare.

2 Pasi ta largojmë nga zjarri ia shtojmë labnen dhe e përziejmë.

3 Biskotat i zhyteni në ujin me kafe, dhe i rendisni në një enë.

4 Përmbi ia hedhim glazurën e përgatitur, pastaj edhe një rend të biskotave e shtrijmë dhe e lyejmë me glazurës e sosit.

5 E vendosim në frigorifer për ftohje, pas marrjes nga frigoriferi i hedhim nga glazura e kakaos dhe kafes.

Ju bëftë mirë!

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 21.04.2017, 12:19  | L.E. | 2,371 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MË TË LEXUAR
Këto janë gjobat nëse nuk i respektoni rregullat e komunikacionit në Maqedoni
Flet studiuesja e Institutit të Krimeve të Luftës: Ja kush qëndron prapa vrasjes së Ivanoviqit
E kritikuan për peshë, Egzona tregon trupin si peshk
Emisioni ” “Metamorfoza nga Suzana” ja si ia ndryshoi pamjen 22 vjeçares nga Prishtina
Vajza e Mahmut Feratit i fut të pa njohurit në shtëpi
 

 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2018 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.