« EKSKLUZIVE » Pas 11 vitesh në krye të policisë së Dibrës vjen një shqiptar, në Tearcë një kryeshef..
« Reagon elita e fudbollit » Zëdhënësi i FFM-së, Zlatko Andonovski bënë tifozin anti-shqiptar, kërkohet shkarkimi ..
« Analizë » Zaev arriti t'i bind partitë shqiptare se për momentin politika e jashtme është prior..
« Analizë » Ballkani në NATO, garanton paqe dhe imunizim në sferën e sigurisë
Gurabija me marmelatë
gurr.jpg

Përbërësit

250 gr gjalpë ose margarinë

2-3 luge te gjelles vaj

3 luge te gjelles sheqer pluhur

1 gote nisheste

3 gota miell

1 vanilje

marmeladë kajsie

Hapat

1 Pervec miellin shtoni te gjithe perberesit.

2 Miellin filloni ta shtoni dale nga dale.

3 I vendosni ne tepsi, midisi iu shtypet.

4 Skajet i lyeni me veze pastaj I hidhni ne susam te pjekur.

5 Ne temperature 160 grade celius e beni pjekjen.

6 Pas pjekjes ia vendosni marmelaten ne midis te gurabijave.

Ju befte mire!

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 18.03.2017, 09:24  | L.E. | 2,644 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MË TË LEXUAR
Tre të plagosur pas një rrahje në Tetovë, ja detajet
Detaje rreth vdekjes së aktorit Art Kurti
Ja çfarë bën nënkryetari i Mekës për Mohamed Salah
« EKSKLUZIVE » Pas 11 vitesh në krye të policisë së Dibrës vjen një shqiptar, në Tearcë një kryeshefe shqiptare
Dje kolegu i saj ndërroi jetë, çfarë bën sot ‘Xhakarta’
 

 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2018 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.