Edhe BDI, Lëvizja Besa e Aleanca i kundërshtojnë thirrjet e VMRO-DPMNE-së
Maqedonia po i thotë “lamtumirë” BE-së, thotë gazeta austriake
Analistët komentojnë nacionalizmin e butë të LSDM-së dhe të egrin e VMRO-së
“Shvercerat” thonë se harta etnike shqiptare nuk është akt i tyre
Kek me karamel dhe molla
kekiii.jpg

Përbërësit

2 vezë

360 gr miell

80 gr sheqer

1 Pluhur pjekje

1 vanilje

80 ml vaj vegjetal

80 ml qumësht

3-4 luge te gjelles gjalpë

240 gr karamel

2 molla

Hapat

1 Ne nje ene shtojme miellin, sheqerin, pluhur pjekjen, vezet, vajin vegjetal, vaniljen dhe I perziejme.

2 Gjalpin e shkrijme ne nje tigan ,pas shkrirjes ia shtojme karamelen.

3 Karamelen e vendosim ne ene ku do ta bejme pjekjen e kekut, ia rendisim mollat .

4 Permbi mollave ia vendosim glazuren e pergaditur.

5 Ne temperature 180 grade celsius per 25 minuta e bejme pjekjen.

6 Pas pjekjes e rrotullojme kekun.

Ju befte mire!

 17.03.2017, 13:49  | L.E. | 1,831 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 

MË TË LEXUAR
« Foto: » Ja çka bëri Cozman kur Tuna publikoi fotot e shtatëzënisë
Ndërron jetë biznesmeni tetovar Abdilnaser Vejseli, varimi bëhet nesër në drekë
« Foto: » Brenda festës së Tunës që i paraprinë ardhjes në jetë të djalit
« Foto: » A e mbani mend Mirsa Kërçelin, ja si duket sot
Vëllau therr vëllaun në Vizbeg të Shkupit
 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"

Dimitrie Cupovski 4/2-11
Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2017 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.