Zhurnal - Agjenci e lajmeve

Zhurnal.mk

Tavë Prizreni

Tërmeti i lë pa shtëpi dy familje
Profesori Kadriu: Bisedime intensive, javën që vjen
Turqia shfuqizon marrëveshjen me Maqedoninë për njohjen e diplomave
Tavë Prizreni

Përbërësit

Për 4 persona
4 qepë
gjysmë filxhani gjalpë
500gr speca
3 domate
1 filxhanë djathë
2 filxhana kos
2 lugë miell
4 vezë
krypë
gjysmë filxhani magdnaoz

Përgaditja:

Se pari coptojmë qepët dhe specat,pastaj marim një tigan e vendosim në zjarrë dhe hudhim vaj në të, pasi vaji të jetë nxehur pak, shtojmë qepët dhe specat, mbas kësaj në tigan shtojmë domatet e pastruara dhe të coptuara Mbasi t’i fërgojmë i hudhim krypën dhe magdanozin Marim një tavë më të thellë, dhe masën nga tigani e hudhim në tavë Në një enë tjetër rrahim vezët, në të vendosim miellin dhe jogurtin pastaj të gjithë masën e përziejmë derisa të fitojmë një masë homogjene Masën e përgaditur e hudhim sipër në tavë Në fundë mbi masën e përgaditur në tavë vendosim djathin e prerë në rende Të cilën pastaj e fusim në furrë dhe e pjekim për 45minuta në temperatur 250 gradë.

 09.01.2017, 13:14  | L.E. | 3,451 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

 Më tepër 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

COPYRIGHT 2016 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.