Ramadani: Projektet kulturore-artistike mbështeten pjesërisht nga Ministria e Kulturë..
Gazifikimi i Tetovës dhe Gostivarit, deri në 2019-ën?
Maqedonia dhe Greqia në kërkim të marrëveshjes historike për emrin
« Click plus » Kryeparlamentari Xhaferi: Merita për të arriturat e shqiptarëve këtu, ju takon shqipt..
Tavë Prizreni

Përbërësit

Për 4 persona
4 qepë
gjysmë filxhani gjalpë
500gr speca
3 domate
1 filxhanë djathë
2 filxhana kos
2 lugë miell
4 vezë
krypë
gjysmë filxhani magdnaoz

Përgaditja:

Se pari coptojmë qepët dhe specat,pastaj marim një tigan e vendosim në zjarrë dhe hudhim vaj në të, pasi vaji të jetë nxehur pak, shtojmë qepët dhe specat, mbas kësaj në tigan shtojmë domatet e pastruara dhe të coptuara Mbasi t’i fërgojmë i hudhim krypën dhe magdanozin Marim një tavë më të thellë, dhe masën nga tigani e hudhim në tavë Në një enë tjetër rrahim vezët, në të vendosim miellin dhe jogurtin pastaj të gjithë masën e përziejmë derisa të fitojmë një masë homogjene Masën e përgaditur e hudhim sipër në tavë Në fundë mbi masën e përgaditur në tavë vendosim djathin e prerë në rende Të cilën pastaj e fusim në furrë dhe e pjekim për 45minuta në temperatur 250 gradë.

 

"Kopjimi i kësaj përmbajtjeje ose një pjese të saj pa ndonjë marrëveshje të arritur me redaksinë e ZHURNAL.mk, do të thotë se pranoni kushtet për kopjim, të cilat janë publikuar KËTU."
 09.01.2017, 13:14  | L.E. | 3,924 i lexuar

 

© ZHURNAL.mk

MË TË LEXUAR
Maxhoska deri te Arifi: Çfarë keni ju kundër gjuhës maqedonase?
Osman Shabani gjykatësi i parë dhe i vetëm shqiptar në repartin për krim të organizuar në Gjykatën Penale
Këto janë gjobat nëse nuk i respektoni rregullat e komunikacionit në Maqedoni
Flet studiuesja e Institutit të Krimeve të Luftës: Ja kush qëndron prapa vrasjes së Ivanoviqit
E kritikuan për peshë, Egzona tregon trupin si peshk
 

 


MARKETINGU    |    IMPRESUM    |    KONTAKT    |    ARKIVA

AGJENCIA E LAJMEVE "ZHURNAL"


Shkup, R. Maqedonisë
Fon: 02 3217 815
E-mail: info @ zhurnal.mk

maqedoniakosovashqiperiabotaekonomikronikasportkultureshowbizteknologji
© 2018 ZHURNAL
Të gjitha të drejtat e përmbajtjes në këtë portal janë të rezervuara.
Ndalohet ribotimi i përmbajtjes (lajmeve dhe të gjitha shkrimeve të tjera) pa lejen me shkrim të portalit "Zhurnal".
Çdo përdorues publik i përmbajtjes sonë pa autorizimin e posaçëm nga "Zhurnal" rrezikon të ballafaqohet me ligjin.